0413 - 320016 info@restaurantpit.nl

Restaurant PIT wordt net als al onze collega’s in de horeca hard geraakt door de maatregelen waardoor we verplicht de deuren hebben moeten sluiten. We gaan met z’n allen een zware tijd tegemoet, en hoewel we hopelijk ook snel financiële steun vanuit de overheid krijgen kunnen wij niet gaan zitten afwachten tot die steun komt terwijl onze kosten gewoon door blijven lopen.

U kunt ons nu al steunen! Bent u van plan om te komen eten wanneer wij de deuren weer mogen openen? Dan kunt u nu alvast investeren in uw diner door middel van de aanschaf van een cadeaubon. Deze kan online gekocht worden of naar u opgestuurd worden. U helpt ons er enorm mee in deze tijd!

U krijgt bij een cadeaubon van €100,- 2 glazen cava en bij een cadeaubon van €150,- 2 glazen champagne cadeau bij uw bezoek aan ons restaurant en inlevering van uw cadeaubon.

Wij verloten een speciale PIT prijs onder onze gasten die vanaf nu t/m 3 mei een cadeaubon aanschaffen bij ons. De prijs is een keuze uit een geheel verzorgd diner voor 2 bij Restaurant PIT of een geheel verzorgd diner bij u thuis, ter plekke bereid door onze Chef-kok. Aan u de keuze

Hoe werkt dit, en wanneer maakt u kans op deze speciale PIT prijs?!
– De cadeaubonnen van €100,- en van €150,- doen mee. Wanneer u deze cadeaubonnen aanschaft maakt u automatisch kans op de speciale prijs.
– Elke cadeaubon heeft een speciaal nummer. De nummers van iedere aangeschafte cadeaubon gaan in de pot voor de loting.
– De cadeaubonnen kunnen online op www.restaurantpit.nl besteld worden.
– U kunt ook onze voicemail inspreken (0413-320016). Dan wordt u teruggebeld om telefonisch afspraken te maken over de aanschaf van de cadeaubon.
– U kunt ook een e-mail sturen naar info@restaurantpit.nl, dan nemen wij contact met u op. Graag ontvangen wij dan ook een telefoonnummer.
– De loting wordt gehouden op 5 mei. De winnaar zal bericht krijgen over de gewonnen prijs.
– De cadeaubonnen zijn niet in te leveren voor contanten.

Wij zijn ook al begonnen met bezorgen en afhalen van gerechten, iedere week op woensdag en op vrijdag. Het afhalen van de gerechten is mogelijk van 17:00 uur tot 18:00 uur. De bezorging zal plaats vinden tussen 17:00 uur en 19:00 uur.

Bestelling plaatsen? Dat werkt als volgt:
Wij ontvangen uw bestelling uiterlijk 2 dagen van tevoren, dat betekent uiterlijk op maandagavond (voor de woensdag) en uiterlijk op woensdagavond (voor de vrijdag). Onze gerechten zijn makkelijk 2 dagen houdbaar, u hoeft het dus niet dezelfde dag op te eten. Waar nodig zullen wij een korte instructie toevoegen voor de juiste bereidingswijze. Meer informatie hierover is te vinden op deze website.

Wij hopen dat we voor onze gasten kunnen blijven klaarstaan en kunnen niet wachten om aan de gang te gaan!