0413 - 320016 info@restaurantpit.nl

15 mei: Asperge proeverij
Een asperge proeverij bij u THUIS voor maar € 69,50 per persoon! Een beetje van ons, een beetje van onze wijnleverancier Wijnkoperij van Bilsen en een beetje van u. Dit alles zorgt voor een perfecte combinatie! Wij leveren een complete beleving met daarbij 2 flessen bijpassende wijn. Het enige wat u nog hoeft te doen is de tafel netjes te dekken, bijgeleverde instructies te volgen en te genieten.

Bij de bestelling ontvangt u van ons nog een beschrijving van de wijn, daarbij ook een QR-code welke u met uw telefoon of tablet dient te scannen. Als u deze code heeft gescand, ziet u een filmpje met daarbij extra uitleg over de wijn/spijs combinatie. Dit wordt geheel verzorgd door Bowy van  wijnleverancier Wijnkoperij van Bilsen.

De complete PIT beleving bestaat uit een voorgerecht, tussengerecht en een hoofdgerecht. Daarbij krijgt u nog een broodje met PIT boter, 3 stuks friandises voor bij de koffie en 2 flessen bijpassende wijn.
Zoals u van ons gewend bent, houden wij het menu voor deze proeverij nog graag als verrassing!

U betaald slechts € 69,50 per persoon en deze proeverij is alleen te bestellen voor 15 mei 2020. Bestellingen hiervoor ontvangen wij uiterlijk 14 mei 2020 voor 22.00 uur.