0413 - 320016 info@restaurantpit.nl

Wat missen wij u en uw gezelligheid! Wij zijn er nog steeds helemaal klaar voor om u weer te mogen verwelkomen. Helaas laat dit nog even op zich wachten, dus tot die tijd komen wij nog steeds graag met PIT naar u THUIS!
Wij hebben dus ook een aantal van onze evenementen moeten cancellen, maar wij hebben hard gezocht naar een alternatief!

10 mei: Moederdag
Ook al kunt u uw (schoon)moeder helaas niet meenemen naar ons restaurant, u kunt haar nog steeds in het zonnetje zetten! Op zondag 10 mei hebben wij namelijk een extra leveringsdag. Het menu kunt u vinden op onze pagina ”THUIS BEZORGEN”.
Het enige wat u verder nog hoeft te doen is een bestelling te plaatsen en wij bezorgen het graag bij uw (schoon)moeder! Wilt u het liever zelf naar haar toe brengen? Dat kan natuurlijk ook. U kunt uw bestelling ook afhalen of wij leveren het bij u thuis.
Bij elke bestelling boven de € 50,- doen wij er nog een lekker cadeau bij voor uw (schoon)moeder!
(Op = Op, dus wees er snel bij!)