0413 - 320016 info@restaurantpit.nl

Graag geven wij u een update! Het is vanaf nu namelijk ook mogelijk om via onze website PIT voor THUIS te bestellen!

Vanaf vrijdag 16 oktober zijn wij weer volledig aan de gang gegaan met PIT voor THUIS.
Het bezorgen/afhalen zal wekelijks zijn op woensdag, vrijdag en zaterdag. Het ophalen van de gerechten is mogelijk van 17.00 uur tot 18.00 uur. De bezorging zal plaatsvinden tussen 17.00 en 19.00 uur. De gerechten zijn na ontvangst nog zeker 2 dagen houdbaar, u hoeft het dus niet dezelfde dag op te eten.

Bestelling plaatsen? Dat werkt als volgt:
Wij ontvangen uw bestelling uiterlijk 1 dagen van tevoren. U heeft dan tot 23.00 uur de tijd om uw bestelling te plaatsen! Dat betekend uiterlijk op dinsdagavond (voor de woensdag), op donderdagavond (voor de vrijdag) en op vrijdagavond (voor de zaterdag).
Wij zullen bij uw bestelling een korte instructie toevoegen voor de juiste bereidingswijze en advies om uw borden op te maken.

U kunt een bestelling plaatsen door te mailen naar: info@restaurantpit.nl. Graag ontvangen wij dan van u de volgende gegevens:

Naam:
Adres (bij bezorging):
Mobiele telefoonnummer:
Datum van bezorging/afhalen:
Aantal personen:
Bestelling:

Geef bij uw bestelling aan of u het wilt laten bezorgen of afhalen. Wij zorgen er dan voor dat uw bestelling op tijd voor u klaar staat. Bezorgkosten tot 10 km zijn gratis, daar buiten betaald u € 5,- per bestelling. Bij bestellingen boven de € 50,- zijn de bezorgkosten ook gratis.

Hoe te betalen:
U mailt ons de bestelling, wij zenden u hiervan een bevestiging en laten u hierin weten hoe u dient te betalen.

Besteld u via de website? Dan kunt u direct met iDeal afrekenen!