0413 - 320016 info@restaurantpit.nl

Heeft u ook altijd al sommelier willen worden? Of wilt u gewoon indruk maken op uw vrienden, familie of wie dan ook? Verras de rest van het gezelschap met een avondvullend 4-gangen diner voor thuis tijdens onze wijn/spijs avond!
U bent deze avond ook nog de chef (of laat dit iemand anders doen), maar wij hebben het voorbereidende werk al voor u gedaan. Alle ingrediënten staan klaar, de wijn is uitgezocht. Makkelijker kunnen wij het niet voor u maken!

27 en 28 november: Wijn/spijs avond
Maak er thuis een (klein) feestje van en prikkel die smaakpapillen! Deze verrukkelijke complete beleving bestaat uit een voorgerecht, tussengerecht, hoofdgerecht en een dessert. Daarnaast nog een lekker broodje met PIT boter, 3 stuks friandises voor bij de koffie en dan nog de bijpassende wijnen. Dat wordt echt genieten met zo onwijs veel smaakexplosies op één avond.

Hoe werkt het?
Zoals u van ons gewend bent, houden wij het menu graag als verrassing. Daarom heeft Bowy Aartsen van onze wijnleverancier Wijnkoperij van Bilsen de perfecte wijnen bij de gerechten geselecteerd. Over fijne smaken gesproken!

Bij de bestelling krijgt u een beschrijving van de wijnen en een QR code. Scan deze code met uw telefoon of tablet en bekijk het filmpje! Op deze film ziet u Bowy Aartsen nog extra uitleg geven over de uitgezochte wijn/spijs combinatie.
Wilt u nou echt indruk maken op de rest van het gezelschap? Dan kijkt u toch het filmpje eerst alleen?! Licht zelf de wijn toe aan tafel en ben een echte sommelier!

U betaalt € 75,00 per persoon en deze beleving is alleen te bestellen voor 27 en 28 november 2020. Bestellingen hiervoor ontvangen wij graag uiterlijk 26 november 2020 voor 22.00 uur. Dat kan per mail of via onze website.
De gerechten zijn zeker 2 dagen houdbaar, dus u kunt ook op een andere dag genieten van deze wijn/spijs avond. De wijn is na openen misschien nog iets langer lekker, maar het is natuurlijk lekkerder om deze meteen op te drinken!