0413 - 320016 info@restaurantpit.nl

Wilt u tijdens de kerst ook genieten van PIT, maar blijft u liever thuis? Of geen zin om lange uren in de keukendoor te brengen?
Geen probleem! Ook dit jaar verzorgen wij weer een heerlijk 4-gangen diner voor tijdens de kerstdagen.

Wij doen de voorbereidingen graag voor je! Je hoeft alleen de gerechten nog af te maken volgens de bijgeleverde instructie. Makkelijk toch?

De producten worden koud aangeleverd en zijn na ontvangst nog zeker 2 dagen houdbaar. De borden kun je zelf nog opmaken volgens bijgeleverde instructie. Voor het verhitten van producten heb je alleen een pan met warm water nodig.

Wat krijg je van ons? Een heerlijk 4-gangen verrassingsmenu voor THUIS, broodje met PIT boter en friandises voor bij de koffie. Dit kost € 55,00 per persoon.
Heeft u liever een kaasplateau in plaats van een zoet dessert? Dat kan tegen een meerprijs van € 5,00 per persoon.
Of wilt u het menu liever uitbreiden met een extra gang kaas? Dan betaald u € 14,50 per persoon extra.

Is er een allergie of dieetwens binnen het gezelschap? Geef dit aan bij de bestelling. Wij kunnen met vrijwel alle dieetwensen rekening houden.
LET OP! Het is niet mogelijk om het menu voor THUIS veganistisch te maken.

Je kunt een bestelling plaatsen door te mailen naar: info@restaurantpit.nl of een whatsapp bericht te sturen naar 06-18129002 Graag ontvangen wij dan de volgende gegevens:

  • Naam
  • Mobiele telefoonnummer
  • Aantal personen
  • Bestelling
  • Adres (bij bezorging)

Nadat je jouw bestelling hebt geplaatst, ontvang je van ons een bevestiging. Na 2 dagen nog geen bevestiging ontvangen? Neem dan even contact met ons op!

LET OP! Bestellingen voor kerst ontvangen wij graag uiterlijk 17 december 2023.