0413 - 320016 info@restaurantpit.nl

Wie wij zijn

Restaurant PIT is een modern restaurant met een geheel eigen karakter. Dit blijkt uit onze moderne, verfijnde en uitdagende wereldkeuken met hier en daar klassieke invloeden. Onze gerechten maken wij van kwaliteitsingrediënten en we werken uitsluitend met seizoensproducten.

Ons verhaal

Waar wij voor staan

Als team van Restaurant PIT streven wij iedere dag naar het waarborgen van onze kernwaarden: kwaliteit, ambacht, en service. Het team van PIT wil u als gast een totaalbeleving bieden waarbij kleur, geur, smaak, sfeer en gastvrijheid de ingrediënten zijn die samen leiden tot een fijne avond vol culinaire hoogtepunten.

 

Wij bieden

Wij zijn speciaal door

Complete smaakbeleving

In onze keuken wordt met veel passie en pit gewerkt met lokale en dagverse producten. We bewegen graag mee met trends en houden ons voortdurend bezig met het bedenken en ontwikkelen van nieuwe combinaties en smaaksensaties.

Verrassingsmenu's

Bij PIT werken wij met verrassingsmenu’s, van 4 t/m 7 gangen. Deze menu’s worden ongeveer elke maand vernieuwd. Heeft u bepaalde dieet voorkeuren of heeft u een allergie, geef dit dan tijdig aan. Wij houden hier graag rekening mee, maar op de avond zelf kunnen wij geen wijzigingen meer maken in het menu. 

Gastvrijheid

Als team van Restaurant PIT streven wij iedere dag naar het waarborgen van onze kernwaarden: kwaliteit, ambacht, en service.

recensies 

Wat de gasten zeggen

“Heerlijk!”

“Super lekker gegeten, mooie wijnen en hele vriendelijke bediening. Interieur mag een frisse restyling hebben maar dit gaat allemaal in januari gebeuren. Wij zijn erg benieuwd!”

v.GB

“Geweldige keuken”

Fantastisch goed gegeten, erg verrast met dit top restaurant in Heeswijk-Dinther. Gastvrije bediening, en heerlijke wijnen. Wij komen zeker terug!

Jos

“Aanrader”

“Heerlijk gegeten, zeer vriendelijke bediening. Goede wijnen! Uitgebreid en goed,

Van grinsven

“Verrukkelijk”

Heerlijke verrassingsmenu waar veel zorg aan besteed wordt. Veel smaken en kleuren komen bijeen op het bord waardoor het een kunstwerk wordt en al die smaken bijeen zijn verwennerij voor je smaakpapillen.

t.HV

Openingstijden

Zondag, Maandag & Dinsdag
Gesloten

Woensdag t/m Zaterdag
Geopend vanaf 18.00 uur.

Wij serveren uitsluitend een verrassingsmenu.

Vakantiesluitingen:

16 juni t/m 3 juli 2024

20 oktober t/m 29 oktober 2024

27 december t/m 7 januari 2025