0413 - 320016 info@restaurantpit.nl

Genieten tijdens kerst

met PIT voor THUIS 

PIT voor THUIS

Afgelopen jaren hebben wij velen van jullie mogen verblijden met PIT voor THUIS en heeft iedereen kunnen ervaren hoe makkelijk dit eigenlijk is. Inmiddels doen we dit alleen nog maar tijdens kerst.

Wil je tijdens de kerst lekker eten en geen lange uren in de keuken doorbrengen? Wij doen de voorbereiding graag voor je! Je hoeft alleen de gerechten nog af te maken volgens bijgeleverde instructie. Makkelijk toch?

De producten worden koud aangeleverd en zijn na ontvangst nog zeker 2 dagen houdbaar. De borden kun je zelf nog opmaken volgens bijgeleverde instructie. Voor het verhitten van producten heb je alleen een pan met warm water nodig.

Wij verpakken onze producten in plastic bakjes en plastic vacuüm zakken. Aangezien duurzaamheid ook voor ons erg belangrijk is, hebben wij meerdere opties voor de verpakkingen overwogen. Om de smaak van onze producten te kunnen blijven waarborgen, hebben wij gekozen voor gerecycled plastic en ook jij kunt dit allemaal weer recyclen!

Zijn er dieetwensen in het gezelschap? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

 

Het menu

Ook tijdens kerst 2024 helpen wij u graag een handje met ons PIT voor THUIS menu.
Wij zullen op een later moment hier meer informatie plaatsen over de prijzen en de mogelijkheden voor het plaatsen van een bestelling.

 

Online bestellen

Openingstijden

Zondag, Maandag & Dinsdag
Gesloten

DINER

Woensdag t/m Zaterdag

Geopend vanaf 18:00 uur.

Wij serveren uitsluitend een verrassingsmenu.  

Vakantiesluitingen:

20 oktober t/m 29 oktober 2024

27 december t/m 7 januari 2025